Tilly’s Academy

Zelf een nagelstudio opzetten? Dan is dit het beste begin!

Tijdens onze 10-daagse vakopleiding nagelstylist leren wij jou alles wat je nodig hebt om zelf een succesvolle nagelstylist te worden. Gelnagels, acrylnagels, gel polish en nagels lakken. Dan weet jij straks hoe je de meest professionele en mooiste nagels maakt voor jouw klanten. Meer dan 1.000 nagelstylisten gingen je inmiddels voor.

Dankzij de persoonlijke begeleiding leer je de juiste techniek van het maken van acryl- en gelnagels en het omgaan met de freesmachine. Zoals o.a. het werken met één kleur en met twee kleuren, de juiste opvul-methode en het toepassen van sjablonen. Ook het ondernemerschap, productinformatie, anatomie en pathologie (hoe de nagel in elkaar steekt en hoe je welke nagelaandoeningen kunt herkennen) komen aan de orde. Uiteraard delen we continu onze beste tips & tricks uit de praktijk.

Door de kleine groepen van maximaal 5 personen ben je verzekerd van de persoonlijke aandacht van Tilly als docent. Heb je de opleiding succesvol afgerond, dan krijg je eerst drie maanden de tijd om te oefenen voordat je examen doet. Slaag je voor het examen, dan krijg je het bijbehorende certificaat van onze vakopleiding uitgereikt en mag je jezelf allround nagelstylist noemen. Natuurlijk adviseren wij je om dan veel te blijven oefenen, want door ervaring zal je techniek alsmaar beter worden.

Dit zijn de voordelen:
– je leert bij ons de perfecte en mooiste nagels maken, met zowel  acryl, gel als gel polish
– je ervaart een intensieve, leuke training van 8 praktijkdagen en 1 theorie dag + een examen dag
– je ontvangt een compleet starterspakket t.w.v. meer dan 500 euro, met alle benodigde producten
– je krijgt les in een groep van maximaal 5 cursisten, dus veel persoonlijke aandacht
– je lessen worden altijd persoonlijk gegeven door Tilly Westerveld

Ook na je opleiding kun je rekenen op onze begeleiding bij het starten van je eigen bedrijf. Natuurlijk kun je altijd bij ons terecht als je nog vragen hebt over het vak nagelstyling.

Club van Tilly’s nagelstylisten
Na het behalen van je certificaat treed je automatisch toe tot de club van Tilly’s nagelstylisten. Wij houden je als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen tijdens de open dagen en onze speciale online shopping nights. Je ontvangt korting op de workshops en elk Tilly’s Nails event ben jij onze VIP gast!

Het hele jaar door

Wil jij graag een succesvolle nagelstylist worden? De beste opleiding krijg je bij Tilly’s Nails. Deze complete opleiding tot nagelstylist wordt het hele jaar door gegeven bij ons opleidingscentrum in Mijdrecht (tussen Utrecht en Amsterdam).

Meer weten?
Sta je in de startblokken? Klik hier om het gratis informatie pakket aan te vragen. Ben je van de personal touch? Bel of mail ons gerust 0297-289260

Tilly’s Nails, het adres voor elke nagelstylist met passie.

De beste opleiding krijg je bij Tilly’s!

Eén van de cursisten, Tonneke (56), was genoodzaakt het roer om te gooien toen haar carrière bij een bank na 33 jaar stopte. “Nu doe ik eindelijk iets wat ik écht leuk vind”, zegt ze enthousiast, “werken met mijn handen, aan handen! We worden hier opgeleid door the best of the best en Tilly en Carmen zijn lieve, warme mensen, bij wie je áltijd terecht kunt met vragen. Ik kijk altijd enorm uit naar de lesdagen!”

Tilly's Academy geslaagd